Tricorp Workwear

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. En met onze verschillende labels bieden wij iedere professional perfect passende werkkleding. Niet alleen als het gaat om het leveren van de juiste maat, maar ook als het gaat om werkkleding die past bij de werkzaamheden en de eisen die deze aan de kleding stellen.

Tricorp Workwear is ontstaan vanuit de vraag naar betrouwbare, sterke en comfortabele werkkleding. Tricorp Workwear is uitgegroeid tot een brede collectie werkkleding, die de vraag van steeds meer professionals beantwoordt. Niet voor niets zien wij steeds meer professionals uit de bouw, industrie, transport en logistiek met trots Tricorp Workwear dragen.

HET BELANG VAN WERKKLEDING

Het is in de bouw, industrie en logistiek verplicht om beschermende werkkleding te dragen. En dat is niet voor niets. Goede werkkleding beschermt niet alleen tegen koude en de weersomstandigheden, maar voorkomt ongelukken en blessures.

TRICORP WORKWEAR: WERKKLEDING WAAR DE PROFESSIONAL OP KAN BOUWEN

Professionals in de bouw, industrie en logistiek stellen zware eisen aan hun werkkleding. Wij eisen dan ook meer van onze Tricorp Workwear-collectie. Optimale bewegingsvrijheid in combinatie met sterke materialen. Perfecte pasvormen en bi-colors met een krachtige en stoere uitstraling. Bestand tegen de weersomstandigheden en gemaakt om het beste uit iedere werkdag te halen.

CORDURA

Het slijtvaste Cordura vormt de basis voor deze robuuste collectie. Cordura wordt gesponnen uit 100% nylon en is bestand tegen zware belasting. Cordura is slijtvast en wrijvingsbestendig.

ASSORTIMENT

Het resultaat is een uitgebreid assortiment dat professionals uit diverse beroepsgroepen van een complete outfit kan voorzien. Van onderkleding, werkbroeken en sweaters tot parka’s en pilot jacks. Tricorp Workwear is werkkleding waar de professional op kan bouwen.