Steel Blue

Ons bedrijf is sterk gegroeid sinds we in 1995 begonnen met de lancering van de eerste Steel Blue veiligheidsschoenen. Ons doel om de meest comfortabele veiligheidsschoenen in de wereld te vervaardigen en te verkopen is een continue project van ons premium Steel Blue merk en wordt ondersteund door onze unieke 30-Days-Money-Back Comfort Garantie.

We geven altijd de hoogste prioriteit aan R&D van nieuwe, cutting edge producten, technologie en klantenservice om het bedrijf uit te bouwen naar een bedrijf van wereldklasse. In 2001 verhuisden we naar een grotere vestiging in West-Australië om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar onze veiligheidsschoenen.

100% Australisch en trots!

Steel Blue is voor 100% in Australische handen en daar zijn we trots op! Ons doel is de meest comfortabele veiligheidsschoenen te maken. Steel Blue veiligheidsschoenen worden in Australië vervaardigd en ook in onze speciale fabriek in Indonesië. Onze distributiecentra staan in Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland.

ALS U KIEST VOOR VEILIGHEIDSSCHOENEN VAN STEEL BLUE, ERVAART U GEGARANDEERD:

Shock

Betere schokabsorptie in uw voeten, knieën, heupen en het onderste deel van uw wervelkolom (alsof u sportschoenen draagt)

Flexibility

Minder risico op klachten door stress van voeten en onderlichaam

Lightweight

Soepelere zool

Stress

Beter draagcomfort en algemeen gevoel van welbevinden

Comfort

Het gevoel dat u lichtgewicht schoenen draagt