Assortiment veiligheidsschoenen uitgebreid

Nieuw in ons assortiment is de veiligheidsschoen van Sixton Peak. Een mooi assortiment veiligheidsschoenen voor verschillende sectoren: bouw, logistiek & transport, licht industrie, zware industrie, voeding/horeca, veiligheid, agrarisch & groenvoorziening en installatietechniek. Sixton Peak heeft een grote voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Een mooie uitbreiding van onze collectie werkschoenen.

Over Sixton

Sixton Peak Benelux is een leverancier van hoogwaardige veiligheidsschoenen. Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25 jaar ervaring in en passie voor het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Bijzondere details en zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen (vaak high tech) zijn de kernmerken van het merk Sixton Peak. Alle schoenen van Sixton Peak worden geproduceerd in Italië met behulp van de modernste technologieën, waarbij elke fase in het productieproces onder voortdurende controle staat.

Een greep uit de collectie

In de brochure Sixton Peak safety shoes is de hele collectie te zien. Interesse? Vragen? Neem gerust contact met ons op.